Via whatsapp goed bereikbaar

Triggerpoint therapie

Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je spieren die ervoor zorgen dat de pijn niet overgaat een plaatselijke kramp in een spier, die zich niet meer vanzelf ontspant, dit genaamd Triggerpoints

Deze stevige vorm van masseren en drukken zorgt ervoor dat u zich pijnvrij en ontspannen voelt.

 

Volledige massage:

60 minuten 55 euro
90 minuten 70 euro

Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Drents ontbijt & Feestmand

Drents ontbijt & Feestmand

Drents ontbijt & feestmand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet...

BBQ & Gourmet

BBQ & Gourmet

BBQ en gourmet heerlijk verzorgde barbecue & gourmet (vanaf 2 personen)  Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu BBQ5 soorten vlees 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecueworstje1 x hamburger1 x saté Prijs:...

× Boeken