Via whatsapp goed bereikbaar

Massage voor kinderen en volwassenen met ASS, ADHD en Syndroom van down, Alzheimer, Spasmes en verdere fysieke en/of geestelijke aandoeningen. 

Door de jaren heen heb ik naast mijn beroep ambulant begeleidster werken met kinderen en volwassenen met een stoornis of aanverwante stoornissen, handicap en/of lichamelijke/geestelijke beperking gezien en gevoeld dat een aanraking essentieel is in mijn contact met mijn cliënten.

Het aanraken is een taal zonder stem die aangevoeld moet worden, zowel van de persoon zelf als voor mij als masseur. Ik zie dat mensen met een vorm van autisme en/of ADHD en downsyndroom zeer veel baat hebben bij een massage. Deze massages zijn voor elke persoon uniek: er is geen standaardmassage die bij iemand met ASS (Autisme Spectrum Syndroom), ADHD of downsyndroom toegepast kan worden. Een reeks van sessies is nodig om te achterhalen welke vorm van massage/aanraking het gewenste effect geeft en de verbinding samen te vinden.

Voor jonge kinderen geldt dat deze sessies in het bijzijn van (een van de) ouders plaatsvindt, dit voor veilige voelen en transparantie, maar zodat ook zij bekend raken met het massageritueel dat voor hun kind een zeer gunstige effect heeft zodat zij dit eveneens bij hun kinderen kunnen toepassen.

Op locatie:
Volledige massage 60 minuten 55 euro

In de praktijk:
Volledige massage 60 minuten 50 euro

Massage's

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor een...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de mobiel of tablet bezig pols rug en nek...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Babymassage

Babymassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Babymassage Veilig negen maanden in de baarmoeder, je baby drijft in vruchtwater, voelt elke beweging van de moeder en wordt daardoor constant gewiegd. Maar dan komt het...

Kindmassage

Kindmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Kindermassage Kindermassage bestaat uit drie onderdelen: – Hoofdmassage– Buikmassage– Voetmassage Hoofdmassage Via het hoofd komen allerlei indrukken binnen. Zeker na een...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

× Boeken