Pijnbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar

Pijn en stressbestrijding

Herkent u zich hierin:

Houdingsgerelateerde klachten

Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachten
veel op de mobiel of tablet bezig pols rug en nek klachten

Stress gerelateerde klachten

Moe , hoofdpijn ,spierpijn ,nek ,rug ,klachten Er zijn meerdere oorzaken voor lichamelijke klachten maar de voornaamste klachten worden vaak veroorzaakt door overbelasting., houdingsgerrelateerd of stress gerelateerd Hier kunnen vervelende klachten onstaan die het hele lichaam kunnen beïnvloeden en uit balans brengen.

Hierdoor verminderd de doorbloeding in de spieren en neemt de stofwisseling in dat gebied af. 

Door een een stevige massage te ondergaan zult u ondervinden dat de klachten zullen verminderen en Deze massage houdt in dat ik de spierknopen weg masseer en alle omliggende spieren meeneem.

 

Volledige massage:

60 minuten 55 euro
90 minuten 70 euro

Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Drents ontbijt & Feestmand

Drents ontbijt & Feestmand

English Deutsch Drents ontbijt & feestmand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje Via whatsapp goed bereikbaar Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet beleg2 x hartig...

BBQ & Gourmet

BBQ & Gourmet

English Deutsch BBQ en gourmet heerlijk verzorgde barbecue & gourmet (vanaf 2 personen)  Via whatsapp goed bereikbaar BBQ5 soorten vlees 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecueworstje1 x hamburger1 x saté Prijs: €14.99 euro pp 6 soorten...

× Boeken