Kinder massage

Via whatsapp goed bereikbaar

Babymassage

Veilig negen maanden in de baarmoeder, je baby drijft in vruchtwater, voelt elke beweging van de moeder en wordt daardoor constant gewiegd. Maar dan komt het moment van een nieuw leven, alles is niet meer vanzelfsprekend aanwezig, nu zullen jullie samen verder moeten. Maar hoe zal dat gaan? Als baby verlang je naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Na een veilig en vertrouwd verblijf van negen maanden in de moederschoot, lig je plotseling in een vrolijke kinderkamer. Toch blijft de behoefte aan intimiteit en lichamelijk contact onverminderd bestaan.

De baby massage

met deze baby massage leer ik ouders welke massage technieken er zijn, alle liefdevolle aanrakingen zijn goed, dit is een mooie aanvulling om deze uit te breiden!

Ik laat alle technieken zien op een demo pop en zullen overgenomen door de ouders op jullie kindje ernaast.

Deze bijzondere massage en ervaring laat een mooie en vertrouwde manier zien over jullie verbinding met jullie wondertje.

Van begin tot het einde is alles transparant en in overleg met ouder en kind, ouders blijven bij de massage, kinderen mogen hun eigen muziek uitkiezen of meenemen.

Op locatie:
Volledige massage 60 minuten 55 euro

In de praktijk:
Volledige massage 60 minuten 50 euro

Massage's

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor een...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de mobiel of tablet bezig pols rug en nek...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Kindmassage

Kindmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Kindermassage Kindermassage bestaat uit drie onderdelen: – Hoofdmassage– Buikmassage– Voetmassage Hoofdmassage Via het hoofd komen allerlei indrukken binnen. Zeker na een...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Massage voor kinderen en volwassenen met ASS, ADHD en Syndroom van down, Alzheimer, Spasmes en verdere fysieke en/of geestelijke aandoeningen. Door de jaren heen heb ik...

× Boeken