Pijnbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar

Pijn en stressbestrijding

Herkent u zich hierin:

Houdingsgerelateerde klachten

Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachten
veel op de mobiel of tablet bezig pols rug en nek klachten

Stress gerelateerde klachten

Moe , hoofdpijn ,spierpijn ,nek ,rug ,klachten Er zijn meerdere oorzaken voor lichamelijke klachten maar de voornaamste klachten worden vaak veroorzaakt door overbelasting., houdingsgerrelateerd of stress gerelateerd Hier kunnen vervelende klachten onstaan die het hele lichaam kunnen beïnvloeden en uit balans brengen.

Hierdoor verminderd de doorbloeding in de spieren en neemt de stofwisseling in dat gebied af. 

Door een een stevige massage te ondergaan zult u ondervinden dat de klachten zullen verminderen en Deze massage houdt in dat ik de spierknopen weg masseer en alle omliggende spieren meeneem.

 

Op locatie:
Volledige massage 60 minuten 50 euro

In de praktijk:
Volledige massage 60 minuten 45 euro

Massage's

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor een...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Babymassage

Babymassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Babymassage Veilig negen maanden in de baarmoeder, je baby drijft in vruchtwater, voelt elke beweging van de moeder en wordt daardoor constant gewiegd. Maar dan komt het...

Kindmassage

Kindmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Kindermassage Kindermassage bestaat uit drie onderdelen: – Hoofdmassage– Buikmassage– Voetmassage Hoofdmassage Via het hoofd komen allerlei indrukken binnen. Zeker na een...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Massage voor kinderen en volwassenen met ASS, ADHD en Syndroom van down, Alzheimer, Spasmes en verdere fysieke en/of geestelijke aandoeningen. Door de jaren heen heb ik...

× Boeken