Kinder massage

Via whatsapp goed bereikbaar

Kindermassage

Kindermassage bestaat uit drie onderdelen:

– Hoofdmassage
– Buikmassage
– Voetmassage

Hoofdmassage

Via het hoofd komen allerlei indrukken binnen. Zeker na een drukke dag op school of het kinderdagverblijf zit het kind helemaal vol en kan geen nieuwe indrukken meer opnemen. De massage gebeurt heel rustig en subtiel met weinig druk, met als doel het lichaam rust en energie te geven.

Buikmassage

Via de buik worden niet alleen voeding, maar ook alle emoties verwerkt. Treedt hier een verstoring op omdat een kind te veel prikkels te verwerken krijgt, dan kan dat leiden tot lichamelijke klachten. Elk soort emotie heeft zijn weerslag op een bepaald orgaan (reflexologie). Deze massage brengt ontspanning in (een bepaald deel van) de buik en heeft daarnaast een positief effect op de ademhaling en de spijsvertering.

Voetmassage

Kindervoeten hebben veel te verduren. De meeste kinderen rennen en springen de hele dag. Via hun voeten maken ze contact met de aarde. Zo blijven ze in balans. Wanneer er sprake is van een verstoring, kan een kind (soms ook letterlijk) uit evenwicht raken. Voetmassage is erop gericht om uw kind te ontspannen en weer met beide benen op de grond te laten staan.

Van begin tot het einde is alles transparant en in overleg met ouder en kind, ouders blijven bij de massage, kinderen mogen hun eigen muziek uitkiezen of meenemen.

Op locatie:
Volledige massage 60 minuten 55 euro

In de praktijk:
Volledige massage 60 minuten 50 euro

Massage's

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor een...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de mobiel of tablet bezig pols rug en nek...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Babymassage

Babymassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Babymassage Veilig negen maanden in de baarmoeder, je baby drijft in vruchtwater, voelt elke beweging van de moeder en wordt daardoor constant gewiegd. Maar dan komt het...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Massage voor fysieke en/of geestelijke aandoeningen

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Massage voor kinderen en volwassenen met ASS, ADHD en Syndroom van down, Alzheimer, Spasmes en verdere fysieke en/of geestelijke aandoeningen. Door de jaren heen heb ik...

× Boeken