Via whatsapp goed bereikbaar

Bamboemassage

 

De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress- Het lichaam is na deze massage in een betere conditie. 

 

Volledige massage:

60 minuten 55 euro
90 minuten 70 euro

Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Drents ontbijt & Feestmand

Drents ontbijt & Feestmand

English Deutsch Drents ontbijt & feestmand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje Via whatsapp goed bereikbaar Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet beleg2 x hartig...

BBQ & Gourmet

BBQ & Gourmet

English Deutsch BBQ en gourmet heerlijk verzorgde barbecue & gourmet (vanaf 2 personen)  Via whatsapp goed bereikbaar BBQ5 soorten vlees 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecueworstje1 x hamburger1 x saté Prijs: €14.99 euro pp 6 soorten...

× Boeken