Massage & Diner

Haal heerlijk eten en wellness bij u op locatie! (vanaf 2 personen)

Via whatsapp goed bereikbaar

of stuur een mail naar info@moontje.nu

Met ons professionele team komen wij bij u het eten verzorgen en masseren.

Zij staan voor vers en heerlijk eten.

Onze manier van werken is als volgt:

Van tevoren overleggen we (uiteraard) over wat de bedoeling is, het soort massage en het aantal genodigden, de tijd, locatie, wensen, wat men lekker vindt, favoriete eten, etc.

Wij houden ook rekening met diëten zoals; glutenvrij, lactosevrij, suikervrij , eivrij, vegetarisch!

Op basis van deze informatie bereiden wij alles voor.

Het is ook mogelijk om mij een suggestie te laten doen op basis van een door u vastgesteld budget dit mag zijn een speciaal soort vis en vleesgerechten en dranken zoals wijnen en sterke dranken.

Pas als alles goed is afgesproken, ga ik aan de slag zodat alles precies op maat geleverd wordt en u zonder zorgen kunt genieten.

De producten die we gebruiken zijn altijd vers, en geven de voorkeur aan groenten en fruit van het seizoen. Alle gerechten worden zo kort mogelijk van tevoren bereid zonder toevoeging van conserveringsmiddelen.

Aan alles wordt gedacht en wordt de tafel sfeervol gedekt voor u.

Prijs: €115 euro pp

Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Drents ontbijtje

Drents ontbijtje

Drents verzorgt ontbijt in mand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet...

High tea

High tea

High tea alles vers gebakken en handgemaakt (vanaf 2 personen) Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu homemade scones met home made jambrood met dipsbaba...

BBQ compleet

BBQ compleet

BBQ heerlijk verzorgde barbecue (vanaf 2 personen) Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu BBQ compleet (vanaf 2 personen) 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecue worstje1 x hamburger1 x saté Garnituur:...

× Boeken