High tea

alles vers gebakken en handgemaakt (vanaf 2 personen)

Via whatsapp goed bereikbaar

of stuur een mail naar info@moontje.nu

homemade scones met home made jam
brood met dips
baba ghanoush
pesto
hummus
cupcakes
macarons
worteltjescake
kwarktaart
wraps
zalm met roomkaas
aubergine met ricotta en hummus
spinazie met ricotta
en vele 3 soorten thee

Prijs: €23.50 euro pp

Vegan high tea (vanaf 2 personen)

Vegan high tea is mogelijk (alleen gehele high tea) tegen een meerprijs van €5.50 p.p. (minimaal een week van tevoren reserveren i.v.m. voorbereidingen)

Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te...

Pijn en stressbestrijding

Pijn en stressbestrijding

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Pijn en stressbestrijding Herkent u zich hierin: Houdingsgerelateerde klachten Zwaar en belastend werk, Kantoorwerk veel achter het bureau nek en rug klachtenveel op de...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Zwangerschapsmassage   Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in...

Bamboemassage

Bamboemassage

Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te...

Drents ontbijtje

Drents ontbijtje

Drents verzorgt ontbijt in mand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet...

Massage & Diner

Massage & Diner

Massage & Diner Haal heerlijk eten en wellness bij u op locatie! (vanaf 2 personen) Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu Met ons professionele team komen wij bij u het eten verzorgen en masseren. Zij staan...

BBQ compleet

BBQ compleet

BBQ heerlijk verzorgde barbecue (vanaf 2 personen) Via whatsapp goed bereikbaar of stuur een mail naar info@moontje.nu BBQ compleet (vanaf 2 personen) 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecue worstje1 x hamburger1 x saté Garnituur:...

× Boeken