High tea

alles vers gebakken en handgemaakt (vanaf 2 personen)

of stuur een mail naar info@moontje.nu

homemade scones met home made jam
brood met dips
baba ghanoush
pesto
hummus
cupcakes
macarons
worteltjescake
kwarktaart
wraps
zalm met roomkaas
aubergine met ricotta en hummus
spinazie met ricotta
en vele 3 soorten thee

Prijs: €23.50 euro pp

Vegan high tea (vanaf 2 personen)

Vegan high tea is mogelijk (alleen gehele high tea) tegen een meerprijs van €5.50 p.p. (minimaal een week van tevoren reserveren i.v.m. voorbereidingen)

Massage / Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

of stuur een mail naar info@moontje.nuOntspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

of stuur een mail naar info@moontje.nuTriggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je spieren die ervoor zorgen dat de...

Bamboemassage

Bamboemassage

of stuur een mail naar info@moontje.nuBamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte...

Drents ontbijtje

Drents ontbijtje

Drents verzorgt ontbijt in mand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje of stuur een mail naar info@moontje.nu Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet beleg2 x hartig...

Massage & Diner

Massage & Diner

Massage & Diner Haal heerlijk eten en wellness bij u op locatie! (vanaf 2 personen) of stuur een mail naar info@moontje.nu Met ons professionele team komen wij bij u het eten verzorgen en masseren. Zij staan voor vers en heerlijk eten....

BBQ compleet

BBQ compleet

BBQ heerlijk verzorgde barbecue (vanaf 2 personen) of stuur een mail naar info@moontje.nu BBQ compleet (vanaf 2 personen) 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecue worstje1 x hamburger1 x saté Garnituur: saladesauzenstokbroodkruidenboter Prijs:...

× Boeken