Kinder massage

of stuur een mail naar info@moontje.nu

Kindermassage

Kindermassage bestaat uit drie onderdelen:

– Hoofdmassage
– Buikmassage
– Voetmassage

Hoofdmassage

Via het hoofd komen allerlei indrukken binnen. Zeker na een drukke dag op school of het kinderdagverblijf zit het kind helemaal vol en kan geen nieuwe indrukken meer opnemen. De massage gebeurt heel rustig en subtiel met weinig druk, met als doel het lichaam rust en energie te geven.

Buikmassage

Via de buik worden niet alleen voeding maar ook alle emoties verwerkt. Treedt hier een verstoring op omdat een kind te veel prikkels te verwerken krijgt, dan kan dat leiden tot lichamelijke klachten. Elk soort emotie heeft zijn weerslag op een bepaald orgaan (reflexologie). Deze massage brengt ontspanning in (een bepaald deel van) de buik en heeft daarnaast een positief effect op de ademhaling en de spijsvertering.

Voetmassage

Kindervoeten hebben veel te verduren. De meeste kinderen rennen en springen de hele dag. Via hun voeten maken ze contact met de aarde. Zo blijven ze in balans. Wanneer er sprake is van een verstoring, kan een kind (soms ook letterlijk) uit evenwicht raken. Voetmassage is erop gericht om uw kind te ontspannen en weer met beide benen op de grond te laten staan.

 

Volledige massage 60 minuten 55 euro

In de praktijk:
Volledige massage 60 minuten 50 euro

Massage / Drents genieten

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

of stuur een mail naar info@moontje.nu Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage werkt zuiverend voor jou body & mind. Het helpt je lichaam bij het uitscheiden van afvalstoffen. Je hoeft geen klachten te hebben om tijd vrij te maken voor...

Triggerpoint therapie

Triggerpoint therapie

of stuur een mail naar info@moontje.nu Triggerpoint therapie Veel mensen hebben last van pijn. Soms komt dat door een verkeerde houding, te weinig bewegen of door stress. Er kunnen spierknopen ontstaan in je spieren die ervoor zorgen dat de...

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

of stuur een mail naar info@moontje.nu Zwangerschapsmassage Gefeliciteerd, je bent zwanger! Er groeit een klein wondertje (misschien wel twee) in je buik. Dit is een mooie tijd waarin er veel veranderd in je lichaam, er zijn hormonale en...

Massage voor mensen met een beperking

Massage voor mensen met een beperking

of stuur een mail naar info@moontje.nu Massage voor mensen met een beperking, handicap en/of stoornis Massage voor kinderen/volwassenen met ASS, ADHD en syndroom van down enz.Door de jaren heen heb ik naast mijn beroep ambulant begeleidster...

Klachtbehandeling en pijnbestrijding

Klachtbehandeling en pijnbestrijding

of stuur een mail naar info@moontje.nu Klachtbehandeling en Pijnbestrijding Er zijn meerdere oorzaken voor lichamelijke klachten. De voornaamste klachten worden veroorzaakt door overbelasting. Dit zijn klachten die ontstaan door vaak of...

Babymassage

Babymassage

of stuur een mail naar info@moontje.nu Babymassage Veilig negen maanden in de baarmoeder, je baby drijft in vruchtwater, voelt elke beweging van de moeder en wordt daardoor constant gewiegd. Maar dan komt het moment van een nieuw leven,...

Bamboemassage

Bamboemassage

of stuur een mail naar info@moontje.nu Bamboemassage   De bamboemassage is de ultieme ontspanning, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte...

Drents ontbijtje

Drents ontbijtje

Drents verzorgt ontbijt in mand lekker gevulde mand, ochtends vers gebracht bij uw vakantiehuisje of stuur een mail naar info@moontje.nu Inhoud voor 1 volwassene 2 x luxe broodjes1 x drentse krentewegge2 x zoet beleg2 x hartig...

Massage & Diner

Massage & Diner

Massage & Diner Haal heerlijk eten en wellness bij u op locatie! (vanaf 2 personen) of stuur een mail naar info@moontje.nu Met ons professionele team komen wij bij u het eten verzorgen en masseren. Zij staan voor vers en heerlijk eten....

High tea

High tea

High tea alles vers gebakken en handgemaakt (vanaf 2 personen) of stuur een mail naar info@moontje.nu homemade scones met home made jambrood met dipsbaba ghanoushpestohummuscupcakesmacaronsworteltjescakekwarktaartwrapszalm met...

BBQ compleet

BBQ compleet

BBQ heerlijk verzorgde barbecue (vanaf 2 personen) of stuur een mail naar info@moontje.nu BBQ compleet (vanaf 2 personen) 1 x karbonade1 x speklapje1 x barbecue worstje1 x hamburger1 x saté Garnituur: saladesauzenstokbroodkruidenboter Prijs:...

× Boeken