Wie ben ik?IMG_2823Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste aanpakker, betrokken bij mensen en hun leven en gemotiveerd om hen te steunen. ”Wat nu niet kan, kan misschien morgen wèl”, is mijn levensmotto.  In contact met anderen ben ik open en eerlijk. Ik houd van gespreksonderwerpen als: wáárom we bewegen, wat ons voortbeweegt en hoe wij tot actie kunnen komen. Door mijn creativiteit, openheid, vakkennis en levenservaring, kan ik kind/ouders en volwassenen helpen.

Genieten is voor mij; na een fijn gesprek iemand de deur uitlaten die weer beter in zijn vel zit. Dàt geeft mij enorme voldoening. Het is mijn passie mensen, oud en jong, te helpen zichzelf (terug) te vinden. Misschien een opening te vinden in vastzittend denken of doen. Ik geef begeleiding in dit veranderingsproces door middel van coaching. In een coachproces zet ik jou in beweging, in beweging naar jezelf, want jij zult het veranderen. Ik ben er als steun in de rug en op het moment dat jij er bent zal ik jou loslaten, zo kun je weer verdergaan in je eigen kracht.

”Mijn missie is zorgen dat u zich lekkerder, beter en fijner in uw vel voelt!”

Waar komt mijn passie vandaan?

Voordat ik met de praktijk Moontje begon, werkte ik  in het regulier en speciaal onderwijs. De laatste jaren werkte ik bij gezinnen met kinderen en volwassenen met een stoornis en/of beperking. Ik voelde dat ik iets kon bijdragen aan de levens van deze mensen, en ben mijn eigen kennis gaan verfijnen in studies! Deze combinatie heeft Moontje gemaakt en gecreëerd en zo is mijn passie geboren. Ik volgde verschillende specifieke opleidingen bij de Massage Academie in Apeldoorn. Daar ben ik opgeleid tot; Shantala babymassage docent, kindmassage docent en zwangerschapsmasseur. De opleiding life coaching heb ik in 2011 afgerond. Ik heb kindcoaching trainingen gevolgd en behaald en ik heb jaren samengewerkt met Mentor4you bij Sedna Emmen. Hier heb ik kinderen begeleid in hun proces van basisschool naar voortgezet onderwijs. Moontje breidt de kennis en vaardigheden voortdurend uit. Om steeds meer te kunnen bieden om u lekkerder, beter en fijner in uw vel te laten voelen.

Informatie over mijn praktijk:

VOG: Ik heb een Verklaring omtrent gedrag afgegeven.
KVK nummer: 60784695